>
 

Via Piquer, 12
Parets del Vallès

  

+34 606 320 121
js@construccioserra.cat

Rehabilitació

REHABILITACIÓ

És propietari d'un edifici molt vell o arquitectònicament singular?, li oferim tot el que li calgui per deixar "com nova" la seva propietat, però conservant el seu encant i caràcter que li ha donat el pas del temps.
  • Reforços estructurals i substitucions funcionals per a bigues malmeses per, en fusta ( corcs, tèrmits ... ),  en ferro ( corrosió )  o  en formigó ( aluminosi ).
  • Tractament actius o preventius sobre la fusta (fongs, tèrmits, corcs ....) ferro i formigó ( oxidació i deteriorament d’elements metàl·lics, carbonatació i deteriorament del formigó).
  • Tractament d’humitats per capil·laritat.
  • Consolidació i restauració d’elements arquitectònics ( estucats a la calç, revestiments de pedra ... )

Edifici annexat al Castell Torre Cellers. Treballs realitzats: Coberta de fusta i teula àrab, estructura d’acer i forjat col·laborant, revestiments de pedra i calç, paviments amb tova manual de bòbila, instal·lacions, fusteries, equipaments....  Superfície: 450 m2.

Edifici aïllat Marineta. Treballs realitzats: Coberta de fusta, panell “Sandwich” i teula àrab, estructura de forjats de fusta i revoltó ceràmic i de bigueta de formigó i revoltó ceràmic, revestiments de pedra i calç, paviments amb pedra natural i tarima de fusta natural, , instal·lacions, fusteries, equipaments.... Obra “claus en mà”.  Superfície: 1200 m2.  Projectista:    Salvador Matas i Dalmases.

Rehabilitació façana Teatre Regina. Treballs executats, neteja de façana, reconstrucció d’elements decoratius ( cornises i peces d’aplacat ) i tractament de revestiments amb consolidants i veladures en base silicat. Superfície: 340 m2.

Serveis

- Obra nova

- Rehabilitació

- Reformes

Contacte

 Via Piquer, 12

 08150 - Parets del Vallès

 +34 606 320 121

 js@construccioserra.cat


Avís Legal - Política de cookies
©2024 Construcció Serra. Tots el drets reservats. Creat per MManagers

Search